lørdag den 12. september 2015

P H O - M E D - K Y L L I N G / Chicken pho

I dag lavede jeg denne fantastiske og meget nemme vietnamesiske kyllingsuppe, Pho. Den er er super lækker og mættende på en kold efterårsdag. Vi fik den til frokost.


Du skal bruge:

2 kyllingefileter i skiver (eller rester fra en kogt- eller stegt kylling)
2 spsk fint hakket ingefær
2 fed fint hakket hvidløg
1 spsk sesamolie
1/2 tsk salt
6 dl kyllingefond (boullionterning kan bruges)
1 jalapeno, tyndt skåret
3 forårsløg
2 spsk soya
1 spsk risvin eddieke
2 små bok choy
Nudler (en pakke med 4)
Koriander, hakket

Sådan gør du:

Varm sesamolien op under svag varme og sautér hvidløg og ingefær kort. Tilsæt kyllingen og bok choy og sautér til kyllingen er næsten gennemstegt, tilsæt kyllingefond, forårsløg og jalapeno lad det koge ca. 15 min.

I mens koges nudlerne i saltet vand. Når de er færdige skylles nudlerne under kold vand og sættes til side.

Tilsæt soya og vineddike til supper og smag til med salt. 
Server suppen i en skål med nudler, suppe, kylling og hakket koriander.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar