Kryddersmør smager fantastisk, og tager under 3 min. at lave. Jeg bruger kryddersmør til stort set alt f. eks. i kogt pasta, som sauce, på friske lune sommergrøntsager, til bøffen, på brødet osv osv. Samtidigt er det en god måde, at få brugt dine sommer-krydderurter på. Denne kryddersmør er med blomsterkarse, som giver lidt farve til smørret.
(Husk, jeg bruger økologiske råvarer)
Du skal bruge
1 pakke god smør
1 håndfuld frisk timian (vasket meget grundigt)
1 håndfuld bredbladet persille (vasket meget grundigt)
1 håndfuld blomsterkarse
2 små fed hvidløg
Salt/peber
Sådan gør du:
Rens og tør krydderurterne rigtig godt. Put derefter alle ingredienserne i en blender og blend, til det hele er godt blandet og hakket fint.
Lav en rulle påhusholdningsfil, rul det sammen og opbevar kryddersmørret i fryseren
Ha' altid en rulle kryddersmør i fryseren!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar