fredag den 5. juni 2015

S P A G H E T T I - C A R B O N A R A uden æg / without eggs


Mine drenge elsker denne spaghetti carbonara og den er tilmed super enkelt at lave.


Det skal du bruge:

200 g god økologisk bacon (gerne et helt stykke du selv skærer ud)
1 fed hvidløg
1 tsk smør
2 dl fløde
Frisk revet parmesanost
Friske basilikumblade
Spaghetti
1 dl kogevand fra spaghettien
peber

Sådan gør du:

Sæt vand, tilsat lidt salt, over til spaghetti. Skær baconen ud i mellemstore tern og steg dem på panden med smørret. Når de er gyldne tilsættes hvidløg, lad det stege et par minutter. Kom fløden på panden og lad det koge ind til en cremet sauce. Smag til med peber. Skru ned på lav varme, mens spaghettien koger. Spaghettien skal være "al dente" dvs. den ikke skal være færdigkogt, når du tager den af. Kog den evt. et par minutter mindre end angivet på pakken. Når du hælder vandet fra spaghettien, er det vigtigt, at du gemmer ca. 1 dl af kogevandet. Hæld pastaen tilbage i gryden med kogevandet og tilsæt bacon-flødesaucen. Rør godt rundt, så det hele bliver blandet. Servér med revet parmesan og fint hakket basilikumblade.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar