søndag den 3. april 2016

B R O W N I E




Det er søndag, og jeg trænger virkelig meget til kage! Denne brownie er blød, svampet og smager af dejligt af chokolade, derfor er den også i top 5 over yndlingskager her i familien.
Husk, hvis du har en rest om et par dage, så prøv mine lækre romkugler.

Du skal bruge:

250 g smør
150 g mørk chokolade (hakket i små stykker)
4 æg 
250 g sukker
150 g hvedemel
3 spsk kakao
evt. 200 g hakkede valnødder


Sådan gør du:

Smelt smør og chokolade sammen og lad det køle af. Pisk æg og sukker til en "æggesnaps", det tager ca. 5 min. Bland herefter forsigtigt mel og kakao i massen (tilsæt også valnødder her). Vend den afkølede chokoladeblanding i. Hæld brownie-dejen i en form (ca. 20 x 30) foret med bagepapir, og lad kagen bage ved 175 grader ca. 25 min. 
Kagen må godt føles en smule underbagt, så er den "svampet" som en brownie skal være.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar